Снимка: БулфотоВсеки ден полицията хваща шофьори да карат подпийнали на пътя,

...
Снимка: БулфотоВсеки ден полицията хваща шофьори да карат подпийнали на пътя,
Коментари Харесай

Задържаха подпийнал мъж, карал по тъмно в гробищата на Добрич

Снимка: Булфото

Всеки ден полицията хваща шофьори да карат подпийнали на пътя, само че в Добрич задържаха такъв на място, където е грях да седнеш зад кормилото в сходно положение.

иян лидер бе хванат да кара в региона на гробищен парк на град Добрич, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

На 1 ноември, към 23:30 часа, в региона на гробищата в регионалния град е спрян за инспекция лек автомобил " Пежо ", ръководен от недееспособен 37-годишен мъж. При осъществената инспекция за приложимост на алкохол с техническо средство, цифровата индикация регистрира съществуването на 2,94 промила в издишания от лидера въздух.

Той е арестуван за период от 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

Още 3 случая на пияни водачи установи полицията в региона през двата почивни дни.

На 2 ноември, към 01:45 часа, в Каварна е спрян за инспекция лек автомобил " Фолксваген ", ръководен от 44-годишен мъж. При осъществената инспекция за приложимост на алкохол с техническо средство, цифровата индикация регистрира съществуването на 1,41 промила в издишания от лидера въздух.

Той е арестуван за период от 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

На 31 октомври, към 13:20 часа, в град Добрич е спрян за инспекция лек автомобил " Форд ", ръководен от 73-годишен мъж. При осъществената инспекция за приложимост на алкохол с техническо средство, цифровата индикация регистрира съществуването на 2,32 промила в издишания от лидера въздух. Задържан за период от 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

Няколко часа по-късно, още веднъж на 31 октомври, към 20:20 часа е получено известие за зародило ПТП с материални вреди по ул. " Пере Трошев " в Добрич.

Установено е, че при маневра на заден ход лек автомобил " Мазда ", ръководен от 32-годишен мъж, блъска лек автомобил „ Пежо ”. При осъществената инспекция за приложимост на алкохол с техническо средство, цифровата индикация регистрира съществуването на 1,28 промила в издишания от лидера въздух, написа

Задържан е за период от 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР